Αρχική

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας με την οποία προσπαθούμε να παρουσιάσουμε στο διαδίκτυο το σχολείο μας  καθώς και δραστηριότητες και εργασίες των μαθητών μας. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσατε λίγα λόγια για το σχολείο μας τα οποία είναι πνευματική ιδιοκτησία των συναδέλφων που βρίσκονταν στο σχολείο το 2004-2005 και κάνανε τότε μία προσπάθεια παρουσίας του σχολείου στο διαδίκτυο.

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας ιδρύθηκε το έτος 1952. Βρίσκεται στη συνοικία του Αγίου Δημητρίου στο Δυτικό τμήμα της πόλης της Καρδίτσας, επί της οδού Φαναρίου. Το έτος 1988 προστέθηκε καινούργιο κτίριο, λόγω της αύξησης των μαθητών. Σήμερα το σχολείο λειτουργεί ως Πιλοτικό και με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ). Διδάσκονται εκτός των τυπικών μαθημάτων των τάξεων και μαθήματα ειδικοτήτων από την Α’ Τάξη όπως: Αγγλικά, Πληροφορική (Τ.Π.Ε.), Θεατρική Αγωγή, Εικαστικά, Μουσική. Η δεύτερη Ξένη Γλώσσα μετά από επιλογή είναι: Γαλλικά ή Γερμανικά στις τάξεις Ε’ και ΣΤ’. Οι μαθητές που φοιτούν στο σχολείο φτάνουν τους 200 και τα τμήματα τα 12. Επίσης, λειτουργούν: Τμήμα Ένταξης, Τμήμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας και Ολοήμερο. Οι μικρές τάξεις στεγάζονται στο παλαιό κτίριο, ενώ οι μεγάλες τάξεις στο καινούργιο κτίριο.

Διευθυντής στο 7ο  Δημοτικό Σχολείο είναι ο κ. Κάμπας Αλέξανδρος και υποδιευθύντρια  η κ. Λάππα Βασιλική. Συνολικά σε ολόκληρη τη σχολική μονάδα υπάρχουν 26 εκπαιδευτικοί (15 Δάσκαλοι και 11 εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων).

Μία απάντηση στο Αρχική

Αφήστε μια απάντηση